:::...::::...MALPERA MÜZİKA KURDİ::..::...kÜRTÇE MÜZİK SİTESİ


:::...::::...MALPERA MÜZİKA KURDİ::..::...kÜRTÇE MÜZİK SİTESİ
 
AnasayfaAnasayfa  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
RADYOGIRIS
DIYAR-FM
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 7 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:

Son Ziyaretiniz:


3849 Gündür yayındayız
1030 Konumuz var
1166 Mesaj gönderildi
65 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : http://evinaroje.forumku.net/u65
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
evinaroje
 
HALIL
 
CANWER
 
*dilana_kurda*
 
kani
 
_JIN_
 
lawike_xerib
 
rojj-hat*
 
kızıl_isyan
 
SonSuzoL
 

Paylaş | 
 

 Gizlilik Poliçesi:

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
evinaroje

avatar

Erkek Mesaj Sayısı : 1867
Yaş : 37
Reputation : 1
PUNLAMA : 1539343
Kayıt tarihi : 29/04/08

hediye
KULLANICI HEDIYELERİ: gerilla

MesajKonu: Gizlilik Poliçesi:   C.tesi Mayıs 16, 2009 5:26 am

Gizlilik Poliçesi:

  1. http://evinaroje.forumku.net kişisel bilgilerinize önem verdiğinizi bilmektedir.
  2. Bu Gizlilik Poliçesi sizin [url=http://evinaroje.forumku.net' e]http://evinaroje.forumku.net' e[/url] göndermiş olduğunuz tüm bilgileri içermektedir.
  3. http://evinaroje.forumku.net 'e kayıt olarak seçtiğiniz kullanıcı ismi , ulaşım bilgileriniz , e-posta adresinizi paylaşmaktasınız. Bunun haricinde hiçbir kişisel bilgi Vatandaşlık Numarası gibi tarafımızdan talep edilmemekte ve saklanmamaktadır.
  4. http://evinaroje.forumku.netaynı zamanda bilgisayarınızdan cookie ( çerez )'leri okumaktadır. Cookie'ler sitemiz aracılığı ile sizin bilgisayarınıza web browser aracılığı ile transfer edilen ve sitemize döndüğünüz zaman sistemin sizi hatırlamasını sağlayan araçtır. Bu siteyi kullanarak , sitemizin , web serverımızın ve güvendiğimiz üçüncü grupların ( reklam networkleri gibi ) bilgisayarınıza cookie yerleştirmesini kabul etmektesiniz. Cookie'ler güvendiğiniz siteler , http://evinaroje.forumku.netgibi , tarafından gönderildiğinde hiçbir güvenlik tehlikesi içermez. İsim, soy isim, cep telefonu ve mail adresiniz gibi bilgilerin dışında, gezindiğiniz siteler ve sayfalarla ilgili bilgileri, Google Adsense gibi reklam networkleri, ilgi alanınıza en uygun reklamları görüntüleyebilmeniz için Cookieleri (Çerez) kullanıyor olabilirler. Bu faaliyetleri http://evinaroje.forumku.net üzerinden ancak, kendi sunucuları ve teknolojileriyle gerçekleştirmektedirler. Bahsi geçen işlem üzerinde hiçbir kontrolümüz yoktur ve bu işlemlerin size hiçbir zararı dokunmamaktadır. Yinede bu konu hakkında detaylı bilgi için bize mail atarsanız size ilgili reklam firmalarının maillerini verebiliriz. Dilerseniz bu tür bir özelliği kapatmak için tarayıcınızın ayarlarını değiştirebilirsiniz. Cookielerle ilgili detaylı bilgi almak için; AboutCookies.org sitesini, Google Adsense ile ilgili kısım içinse http://www.google.com/privacy_ads.html linklerini ziyaret ediniz.
  5. http://evinaroje.forumku.net size ait hiçbir kişisel bilgiyi üçüncü bir kişiye satmayacaktır.
  6. Kontrol Paneliniz aracılığı ile sitemize girdiğiniz bilgilerin tümü sizin kendi bilginiz dahilinde girilmiş olup Bydigi.NET bu bilgilerin yayınlanmasından mesul tutulamaz.
  7. Kişisel Bilgilerinizi düzenleme ve silmek kanuni bir hakkınızdır. Bu işlemler Kontrol Paneli aracılığı ile yapılmaktadır. Nasıl Yapılacağı konusunda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen bizimle temasa geçiniz.
  8. http://evinaroje.forumku.net sitemize göndereceğiniz her bilginin güvenli saklanacağını belirtir ancak bu konuda garanti veremez.
  9. Bu gizlilik poliçesi her an herhangi bir uyarı yapılmaksızın değiştirilebilir. Bu poliçe ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen Bize Ulaşın adresini kullanarak sorunuzu belirtiniz
Privacy Policy:

  1. http://evinaroje.forumku.net recognizes that you care about the personal information that is held about you and how that is used.
  2. This privacy policy applies to all personal data, submitted by you, to the http://evinaroje.forumku.netweb site.
  3. By registering to Bydigi.NET you need to submit a chosen name and contact information, more specifically an e-mail address. No extremely personal information, such as Social Security or Credit Card numbers are stored by us.
  4. http://evinaroje.forumku.netalso stores and reads cookies to and from your computer. Cookies are alphanumeric identifiers that we transfer to your computer's hard drive through your Web browser to enable our forums and general website features to recognize your browser for when you return to this web site. By using this website, you agree that both the webserver, and any trusted 3rd party we chose, such as advertising networks, may place a tracking cookie on your machine and access it at any time during your session. In general, cookies are safe and are not a security issue when being used from 'trusted' internet sites, such as http://evinaroje.forumku.net. For information on how to manage cookies in your browser, please visit AboutCookies.org and http://www.google.com/privacy_ads.html
  5. http://evinaroje.forumku.net will not sell, transmit or distribute any data held without your prior permission or consent, unless required to do so under relevant United States legislation.
  6. All other information provided by you goes into a "public profile" and is entirely optional, all information held in that profile is held there at your own risk. This info is edited via your Control Panel in the forums.
  7. You have a legal right for the personal information held at http://evinaroje.forumku.net to be updated if it is incorrect or deleted if you choose. Most of this can be done through your Control Panel in the forums. If you are having issues with this, please contact us if you need help.
  8. http://evinaroje.forumku.net will take all reasonable effort to ensure that all personal information about you submitted is maintained secure on our server. However, we make no warranty to this.
  9. This site is intended for individuals over the age of 13. Any information collected is intended to be of individuals over the age of 13. According to COPPA, our site does NOT cater to children. "Operators of commercial websites or online services directed to children under 13 that collect personal information from children" require a COPPA agreement and privacy policy. Since we do not cater to this age group, no COPPA exists on http://evinaroje.forumku.net
  10. This Privacy Policy may be modified at any time without notice. It is your responsibility to check this page for updates or changes. If you have any questions regarding your privacy, then Contact Us
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.evinaroje.com
 
Gizlilik Poliçesi:
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
:::...::::...MALPERA MÜZİKA KURDİ::..::...kÜRTÇE MÜZİK SİTESİ :: GENEL FORUM :: Forum Kuralları-
Buraya geçin: